SALA DE PREMSA / MEDIA ROOM

Clàssics Competició torna a sorra

El equipo s'enfronta amb pasió el primer Dakar Classic a Arabia Saudí.

Amb la creació d’aquesta nova categoria de Dakar, reservat per als vehicles que van forjar la llegenda de l’Dakar en els anys 80 i 90, i una conversa casual entre Pere Maimí i Andreu Vidal, va néixer aquest projecte apassionant que han presentat avui a les instal·lacions d’Aigües Minerals de Vilajuïga.

Maimí és un dels pioners de l’ral·li africà i compta amb 14 Dakar a l’esquena. Vidal és un apassionat de la competició i té gran experiència en proves de ral·li de regularitat. L’equip Clàssics Competició es va llançar a reunir vells companys de l’Dakar africà per reviure el somni al costat d’altres enamorats de el motor que han vist l’oportunitat d’aconseguir el seu somni per primera vegada.

El Dakar Classic, la nova categoria introduïda per l’ASO, es correrà en paral·lel a Dakar en la modalitat de regularitat, havent de mantenir les mitjanes de velocitat dictades per l’organització per a cada etapa, i és aquí on aquest equip demostrarà que l’aliança entre exdakarians i pilots de ral·li funciona.

Els vehicles amb els que participaran són dos Range Rover 3.500 i 3.900 de l’89 i el 91 respectivament, i un camió Mercedes Unimog de 1986 que ja va conèixer les sorres de l’Dakar com assistència de dos equips oficials.

Als comandaments del primer 4X4 està Vidal com a pilot i Maimí com a copilot. El segon Range Rover serà pilotat per Joan Llopis en la seva primera aventura dakariana i copilotat per Francesc Guillem, qui aporta la seva experiència al Dakar a l’equip.

El Mercedes Unimog estarà pilotat per Miquel Angel Boet amb Àlex Rabell com a copilot – dos veterans de la competició off-road i experts mecànics – i participarà en carrera en la categoria de camions, fent alhora d’assistència dels dos Range Rover de l’equip .

Clàssics Competició queda completat amb dos destacats membres amb un currículum envejable de participacions al Dakar com a pilots i assistència. Enric Conti com team manager i un molt motivat Baldiri Olivé. El seu gran coneixement de la duresa de la prova, aporten la solidesa final a Clàssics Competició.

Tots junts sumen un actiu de més de 25 participacions al Dakar i hauran recorregut l’equivalent a més de dues voltes completes al Globus en competicions.

En aquest repte, més enllà de l’experiència de cada un d’ells, la paraula clau és passió i la transpiren cadascun dels membres de l’equip quan parlen de la imminència de l’repte que van a afrontar. Diuen que el seu objectiu és poder finalitzar i intentar classificar-se el millor possible, però quan se’ls sent parlar de l’equip i el seu pròxim Dakar, desprenen una energia que segur els empenyerà més enllà de l’objectiu marcat.

Contacte premsa: Joan Martí Utset / joan@cromevent.com / 609 137 780e

Costa Brava
Avda. de les Alegries, 12
17310 Lloret de Mar
Barcelona
Carrer Ciutat de Granada, 72
08005 Barcelona