SALA DE PREMSA / MEDIA ROOM

Etapa 9: Neom - Neom

Canyons, valls i dunes

Boet-Rabell guanyen una posició a la provisional general
L’etapa d’avui discorria durant 386 quilòmetres en un bucle d’anada i tonada a Neom que està destinada a ser una de les etapes més boniques d’aquest Dakar, travessant una vall per una pista de corbes amb molta grava i amb algunes de les seves seccions en molt mal estat, per anar pujant fins als alts de Neom i els seus rocalls impressionants. L’etapa comptava també amb la seva dosi diària de sorra i dunes, per acabar amb una pista a través d’una vall de sorra blanca.

Les meravelloses vistes des dels alts sobre el Mar Roig han estat una de les imatges més impactants d’aquesta etapa.

Avui, Llopis-Guillem han tornat a estar els millor classificats de Clàssics Competició, 8 a la general d’etapa i 6 en H1, mentre l’Unimog de Boet-Rabell ho feien en 12a posició, però milloren el seu resultat en la classificació provisional de l’Ral·li i col·loquen el seu Mercedes en una molt treballada 4a posició en H1. Per la seva banda, Maimí-Olivé a dissetena posició d’etapa, segueixen a la zona baixa de la classificació general, amb molt poques probabilitats de millorar la posició.

Fent un petit resum de el ral·li en aquest punt, el Buggy Sunhill de Douton Etienne segueix dominant el ral·li, després d’haver guanyat tant avui com gairebé totes les etapes des de l’inici de la prova, i el també gironí Donatiu-Serra amb Mitsubishi Montero es manté en una meritòria segona posició a quatre etapes de la fin. Si no cometen cap error, podran finalitzar el ral·li en aquesta segona plaça, amb l’altra Buggy Sunhill, de Verdaguer-Verdaguer, en tercera posició i 1590 punts de l’Mitsubishi de Donatiu.

Cap dels participants de Clàssics Competició ha tingut cap incidència destacable, i ja són al bivac esperant per a la jornada de demà que els ha de portar a AlUla.

Contacte premsa: Joan Martí Utset / joan@cromevent.com / 609 137 780

Costa Brava
Avda. de les Alegries, 12
17310 Lloret de Mar
Barcelona
Carrer Ciutat de Granada, 72
08005 Barcelona