SALA DE PREMSA / MEDIA ROOM

Etapa 7: Ha'Il - Sakaka

Marathon

El repte és cada etapa, l’objectiu és l’arribada
Després de la jornada de descans, on participants i vehicles varen tenir l’oportunitat de reposar i refer o confirmar plantejaments de cursa, enfrontaven 600 km a l’etapa d’avui amb la certesa que no tindrien cap assistència durant dues jornades, el que totalitzarà més de 1.000 Kms pel desert, no tant sols sense assistència, sinó també sense els serveis essencials de l’organització. Començava l’etapa Marathon, on els equips han de ser autosuficients, tant sols amb el suport dels camions d’assistència que participen en cursa. Tampoc poden contar amb electricitat aquesta nit.

Un cop més, l’etapa contava amb plateux infinits, amb ondulacions i trams molt ràpids, amb seccions de pistes que es creuaven, confonent unes traces per altres. Tot i aquestes seccions, aquesta etapa es podia considerar lenta en la majoria del recorregut, transcorrent per pistes de sorra tova.

Per part de Clàssics Competició, Boet-Rabell segueixen millorant la seva regularitat, però a aquestes alçades de la cursa, l’objectiu és conservar la mecànica del camió. Col·locar aquestes moles entre els cotxes és una tasca que exigeix molt al seu Unimog i els pot passar factura en les etapes per venir. Amb aquesta premissa, avui han assolit la 5a posició en H1, 7è de la provisional de l’etapa i amb només dos vehicles H2 davant seu.

Per la seva banda, Pere Maimí declarava al arribar al bivac “Ha estat una primera part molta maca, 100 kms de pedres, saltant tota l’estona. La segona part ja ha estat més tranquil·la. No sabem els resultats encara, però saber que hem entrat dins de temps ja és una bona notícia”. Els Range Rover 214 i 215 de Maimí-Olivé i Llopis-Guillem es situen en unes llunyanes 19a i 20a posició de la provisional de l’etapa. Els problemes mecànics de Llopis després de la bolcada i l’estavellada de Vidal-Maimí de fa dos dies i que els va carregar de punts, fa que ambdós estiguin molt penalitzats en la provisional, i el seu objectiu és conservar els vehicles fins el final i acabar la prova dins de temps.

Demà ve la segona part de l’etapa Marathon, on els vehicles sortiràn amb quasi les mateixes condicions mecàniques en que han arribat avui, i acabaran a Neom. 487 Kms per endavant.

Contacte premsa: Joan Martí Utset / joan@cromevent.com / 609 137 780

Costa Brava
Avda. de les Alegries, 12
17310 Lloret de Mar
Barcelona
Carrer Ciutat de Granada, 72
08005 Barcelona