SALA DE PREMSA / MEDIA ROOM

Etapa 3: Wadi Ad-Dawasir - Wadi Ad-Dawasir

Els clàssics aguanten la duresa del Dakar

Vidal-Maimí mantenen i Llopis-Guillem recuperen

Bucle de 598 Kms i 3 seccions de regularitat de 136 kms en total. Una etapa espectacular amb molta sorra i alguna duna, alternada per passos de oueds i pedra, i que passava de ser ràpida a molt ràpida a l’arribar als plateaux. Una etapa molt variada i també molt ràpida i alhora exigent, especialment per a aquests cotxes de més de 40 anys d’antiguitat que s’han comportat molt bé.

Aquesta ha estat una jornada absent d’avaries mecàniques i cap dels tres vehicles de l’equip Clàssics Competició ha tingut cap incidència, el que els ha permès, en el cas del tàndem Llopis-Guillem, recuperar algunes posicions que havien perdut després de la bolcada del dia anterior i una penalització.

La tònica general en boca de tots els pilots ha estat l’espectacularitat i exigència de les zones de regularitat d’avui, amb uns paisatges magnífics, només l’última zona els ha permès relaxar-se una mica, fluint entre pistes lleugerament sorrenques.

“Avui ha estat un dia bonic de veritat, totes tres seccions. Avui ha anat molt bé i hem començat a recuperar una mica de posicions, que ja ens toca” deia Francisco Guillem, copilot de Joan Llopis. “Guapíssima, jo al costat d’en Pere ho he gaudit com un nen “reblava un feliç Andreu Vidal.

En els resultats de el dia, Vidal-Maimí han acabat la tercera etapa en 9a posició de Clàssics, el que els manté en 3a posició en la provisional dins de la categoria de H2 i 6è scratch de l’Dakar Classic. Per la seva banda, Llopis-Guillem han col·locat el seu Range Rover 3.9 en 11a posició de clàssics i 4 posició en la categoria H1, mentre el Mercedes Unimog de Boet-Rabell ha quedat immediatament darrere, en 12a posició de Clàssics i 5ª en categoria H1. Això situa Llopis-Guillem en 8a posició de la classificació provisional H1, recuperant 3 posicions, i Boet-Rabell es mantenen en la 6a també en la provisional de Clàssics H1.

Demà comença una llarga etapa de 934 Kms, i els pilots tocaran diana a les 03.00 per sortir a les 5:15.

Contacte premsa: Joan Martí Utset / joan@cromevent.com / 609 137 780

Costa Brava
Avda. de les Alegries, 12
17310 Lloret de Mar
Barcelona
Carrer Ciutat de Granada, 72
08005 Barcelona