SALA DE PREMSA / MEDIA ROOM

Etapa 12: Yanbu - Jeddah

Somni acomplert

Tots tres vehicles de Clàssics Competició arriben a Jeddah
Sprint final de 381 Kms i dues especials de regularitat per finalitzar el Dakar Classic. Era l’última etapa, però encara quedava molt en joc, i els vehicles, amb molt de desgast després de molts kilòmetres es jugaven l’arribada entre pistes de pedres i les últimes dunes abans d’arribar a Jeddah.

Des de feia forces etapes, cadascú amb la seva circumstància, els tres components de Clàssics Competició s’havien marcat la fita d’arribar amb els vehicles fins al final, i els dos Range Rover i el Mercedes Unimog ho han aconseguit, tot i que pel Range de Pere Maimí, ha estat un gran esforç. “Bé, interessant. No sé l’any que ve, però aquest any ha estat molt bé.” deia Maimí, home de poques paraules, a l’arribada.

Les seves declaracions, contrastaven amb un eufòric Miquel Àngel Boet “Ja hem arribat i la posició ha estat bastant bona tot i els problemes d’ahir amb els pneumàtics, pensàvem que no arribaríem. Al final, segons de camions, repte aconseguit. Un camió de 36 anys ha fet tota la cursa.” I ha tingut unes paraules per recordar el moment que ens trobem “Recordar a la gent que ha tingut problemes de salut i estan patint aquesta pandèmia. Una forta abraçada cap a ells” Pel Rookie de l’equip i pilot del segon Range Rover, Joan Llopis, “El resultat era poder acabar, hem tingut problemes, però els hem superat i hem arribat fins aquí, estem molt contents.”

Al final, Boet-Rabell amb el seu Mercedes Unimog han estat els més ben classificats de Clàssics Competició, amb un 8 de la general i segons en categoria de camions, mentre que per la seva banda Llopis-Guillem han col·locat el seu Range Rover 3.9 en 12 posició de la classificació final i 6 de la categoria H1. Però potser el lloc més meritori ha estat pel Range Rover de Maimí-Olivé, que va començar amb un motivat Andreu Vidal que va haver d’abandonar per lesions a les cervicals després d’una topada i després ha patit etapa rere etapa uns problemes de transmissió que no només alentien el cotxe i obligaven a reparacions en pista, sinó que el portava a treballar en el Range Rover fins a altes hores de la matinada un cop finalitzada l’etapa.

Així i tot, Andreu Vidal, que ha continuat en el Ral·li en tasques logístiques al costat d’Enric Conti, i ha estat el gran impulsor que l’equip fos Jeddah aquest any junt amb Pere Maimí, estava pletòric de veure el seu somni realitzat: “Tot l’equip ha arribat, els dos Range Rover i el Mercedes. Estem molt contents, s’ho han treballat i ho hem aconseguit. Felicitats a tots. Això ja està fet.” Pere i Andreu, de 71 anys tots dos, són un clar exemple que de vegades manquen adjectius.

Contacte premsa: Joan Martí Utset / joan@cromevent.com / 609 137 780

Costa Brava
Avda. de les Alegries, 12
17310 Lloret de Mar
Barcelona
Carrer Ciutat de Granada, 72
08005 Barcelona