SALA DE PREMSA / MEDIA ROOM

Etapa 1: Jeddah - Bisha

Bon començament per Clàssics Competició

L'equip Vidal-Maimí acaba en tercera posició en la categoría H2

Després d’una etapa pròleg el dia 2 de gener on varen tenir ocasió de prendre el pols a la prova i al terreny, ahir els dos Range Rover i el Mercedes Unimog de l’equip de Clàssics Competició varen afrontar la primera etapa que uneix Jeddah amb Bisha i que va ha estat coronada pels Buggy Sunhill de  Marc Douton i Émilien Étienne.

Segons Pere Maimí, copilot d’Andreu Vidal i preparador dels vehicles: “Va ser una etapa amb molta pedra al començament. Oueds i molt arbre sec per tot arreu. Ha estat molt divertida. Els cotxes van collonuts i això és el compta.”

Les sensacions dins l’equip gironí son molt bones, el Range Rover de Vidal-Maimí va finalitzar tercer en la categoria H2 i 7a de la general, mentre que Boet-Rabell assolien la 13a posició de la general de clàssics amb el seu Mercedes Unimog, i Llopis-Guillem col·locaven el seu Range Rover en la 15a de la general de clàssics.

L’optimisme envoltava a l’equip per haver arribat sense grans problemes i lloaven tant la fiabilitat dels vehicles i l’espectacularitat dels paisatges com les sensacions viscudes. “Ha sigut una etapa molt guapa i molt entretinguda” deia Andreu Vidal en baixar del seu Range Rover, “ens ha agradat moltíssim i demà tot pinta que segur que també ens agradarà molt”.

Aquest primer dia de prova els va servir també per poder copsar de primera mà com funcionaria la regularitat a criteri de l’ASO, organitzadora del Dakar, i que els dona la possibilitat de preparar amb més cura les etapes que venen en els propers dies.

Però el Dakar sempre té una segona cara. En aquesta primera etapa, val dir que no tots els equips varen comptar amb la mateixa fortuna. A tres hores des de la posta del sol, hi havia equips que encara no havien arribat, i altres ho feien tard i amb la mecànica tocada. En el bivac del Dakar, els mecànics s’han posat a revisar vehicles amb la única font de llum dels seus frontals per tenir-los llestos abans de les set del matí, l’hora de la sortida de la segona etapa de demà entre Bisha i Wadi ad Dawasir.

Contacte premsa: Joan Martí Utset / joan@cromevent.com / 609 137 780

Costa Brava
Avda. de les Alegries, 12
17310 Lloret de Mar
Barcelona
Carrer Ciutat de Granada, 72
08005 Barcelona